Politica de returnare–eSMART.ro

Lasă-ne un mesaj


Ne pare rău, nu suntem disponibili în acest moment. Trimiteți-ne un mesaj și vă vom răspunde în curând. (Toate campurile sunt obligatorii)

Lasă-ne un mesaj

POLITICA DE RETURNARE

Pentru retur completati formularul online FORMULAR RETUR

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicarii.

Costul returului este de 18.99 lei. (valabil incepand cu data de 07 ian 2023)

Daca ati achitat transportul standard de 18.99 lei se va elimina din suma returnata, ex: pret produs 100lei + 18.99 taxa transport standard suma returnata va fi 100lei.

Daca ati beneficiat de transport gratuit, costul returului se va retine din suma produselor.

Fie trimiți formularul de retur până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării.

send-back.png

Conditii generale pentru returul produselor vandute de eSmart.ro :

- Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel

încât produsul să nu contina nici o data cu caracter personal si sa poată fi adus la software-ul inițial.

- Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

- Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

- Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

- Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

- Termenul de procesare al unui retur este de maxim 14 zile calendaristice;

- Banii vor fi returnati în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online;

- Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 14 zile calendaristice;

- Fiecare produs resigilat, indiferent de categorie, se returnează conform condițiilor specifice categoriei respective.

FORMULAR RETUR ONLINE  (recomandat)

Model formular retragere din contract LINK (nu este obligatoriu) 

Limitarea dreptului la retur in 14 de zile:time.png

Compania Be Smart Communication SRL isi rezerva dreptul de a limita serviciul “Retur in 14 de zile” in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat. Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica, atunci cand se constata un comportament incorect.

Cerere de retur anulată

Dacă cererea ta de retur a fost anulată, atunci e posibil să fi avut loc una dintre situațiile:

- Te-ai răzgândit și nu ai mai predat coletul curierului.

- Curierul te-a sunat de trei ori, dar nu a reușit să dea de tine.

Daca nu s-a intamplat asta, te rugam sa ne contactezi pe email pentru verificari.

Exceptii

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

 - Furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator; (EX. produse de ingrijire personale, produse din categoria Copii si Bebelusi, casti intraauriculare, etc)

- Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.(EX. Licente electronice, extensii de garantii)