Despre noi–eSMART.ro

Lasă-ne un mesaj


Ne pare rău, nu suntem disponibili în acest moment. Trimiteți-ne un mesaj și vă vom răspunde în curând. (Toate campurile sunt obligatorii)

Lasă-ne un mesaj

eSMART.ro - Cumpara inteligent!

Cauti cele mai noi produse smart? Vrei sa te bucuri de cele mai noi tehnologii? 

eSMART.ro vine in intampinarea ta cu solutii moderne si inteligente pentru imbunatatirea stilului tau de viata.

Avand in spate o echipa cu experienta de peste 10 ani in lucrul cu clientii, cautand mereu cele mai bune si convenabile solutii pentru acestia, analizand piata si cerintele ei si urmarind, in permanenta, cele mai noi inovatii, dorim sa aducem aproape de tine produse inzestrate cu cele mai noi tehnologii.

Stim cat de important este timpul in ziua de azi, de aceea iti punem la dispozitie produse inteligente cu ajutorul carora sa iti simplifici activitatile zilnice si sa iti imbunatatesti stilul de viata.

Majoritatea produsele comercializate de catre noi sunt importate de la cei mai mari distribuitori din Europa si USA si se remarca prin calitate si preturi avantajoase. Toate produsele vandute de eSMART.ro beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru retur si de garantie efectuata la cele mai profesioniste service-uri din Romania.

Si pentru ca stim ca tehnologia avanseaza in fiecare moment, suntem alaturi de tine si te ajutam sa alegi cele mai potrivite produse.  Pentru orice informatii ne poti contacta la nr de tel +40 770 291 359 sau la adresa de email contact@esmart.ro

S-ar putea sa fii interesat si de: