Amazfit T-Rex 2- Review

Descopera Amazfit T-Rex 2 – Review

Pro:

– foarte robust

– 150 moduri sport

– durata mare de viata a bateriei

– pret

Contra:

– aplicatia Zepp nu este foarte fiabila

Amazfit-T-Rex-2-Review

Amazfit T-Rex 2 este un produs puternic, masiv, care arată și se simte impresionant de robust. Este un ceas excelent pentru exterior, am putea spune chiar ca este un smartwatch complet pentru exterior. Este robust, voluminos, rezistent la apă si a depasit „15 teste de rezistență de grad militar”. A fost chiar trimis în spațiu, scopul fiind de a demonstra ca ceasul poate supravietui unei presiuni atmosferice de până la 0,2% și -64 de grade.

Amazfit T Rex 2 arata foarte bine și este plin de funcții : o mulțime de moduri sport, GPS cu bandă dublă, o matrice de senzori care include un barometru și un giroscop pentru funcționalitatea de altitudine și busolă, totul la un preț relativ scăzut.

Dacă aveți un buget redus și căutați un ceas inteligent de exterior pentru a face față aventurilor de alergare, drumetii, ciclism și să aveti o bună aproximare a GPS-ului și a ritmului cardiac, acesta ar fi un model excelent.

Design Amazfit T Rex 2

Amazfit T-Rex 2 este proiectat ca un G-Shock, gros și cu un strat exterior de polimer. De asemenea are 4 butoane – sus, jos, select și înapoi – și o buclă de oțel unde ar trebui să fie al cincilea buton.

Cureaua este din cauciuc gros, în timp ce display-ul este mare, avand un ecran AMOLED de 1,39 inchi la 434 x 434px. Ceasul este, fără îndoială, robust, cu rezistență la apă de 10 ATM și a trecut cu brio testele militare, inclusiv fiind „suficient de dur pentru a fi operat chiar și la temperaturi extreme de până la -30°C”.

Ecranul mare este minunat din perspectiva touch-ului, avand spațiu suplimentar pentru slide, iar acțiunea este lină.
În partea din spate a carcasei, veți găsi senzorul biometric BioTracker 3.0 PPG de la Amazfit, care oferă citiri ale ritmului cardiac și ale oxigenului din sânge. Acesta este, de asemenea, locul în care veți încărca T-Rex 2, iar Amazfit folosește aceeași configurație a metodei de încărcare pe care o adoptă în prezent majoritatea ceasurilor sale noi.

Caracteristici Amazfit T Rex 2

amazfit t-rex 2

Aceasta este una dintre zonele în care T-Rex 2 este foarte bun pentru prețul său, deoarece detine funcții cu peste 150 de moduri sportive. 8 sporturi, inclusiv alergarea, mersul pe jos, înotul la piscină și ciclismul în aer liber, pot fi urmărite și înregistrate automat, astfel încât nici măcar nu trebuie să selectați un antrenament (cu condiția să activați algoritmul ExerSense al ceasului).

Există o mulțime de alte moduri, de la schi la înot în aer liber până la antrenament de forță în interior.

Amazfit oferă „șabloane de antrenament” care sunt în esență planuri de antrenament pe ceasul tău, inclusiv încălzire și răcire. Oferă capabilități bune de urmărire a somnului, recunoaștere a exercițiilor de antrenament de forță și instrumente precum barometrul și busola încorporate, potrivite pentru publicul principal al ceasului: pasionații de aventură.

Când vine vorba de raportarea antrenamentelor, încărcătura de antrenament, capacitatea anaerobă, VO2 max și toate valorile obișnuite la care te-ai aștepta sunt foarte prezente și corecte, alături de timpul simplu, distanța, ritmul cardiac și caloriile arse. Valorile de înot includ loviturile numărate, iar funcționalitățile de antrenament de forță includ hărți îngrijite ale căldurii corporale, unde puteți vedea în mod eficient ce parte a corpului a funcționat exercițiul dvs.

Poziționarea prin satelit în bandă dublă ar trebui să permită o poziționare precisă, cu hărți colorate afișate pe ceas și cu posibilitatea de a vă urma traseul înapoi pe drumul în care ați venit, până la începutul cursului. Durata de viață a bateriei, despre care se spune că suportă 24 de zile de utilizare obișnuită, 10 zile de utilizare intensă și 50 de ore în modul GPS, se va potrivi celor dornici de aventură in weekend.

Sanatate si fitness

amazfit t-rex 2
Desi T-Rex 2 este, fără îndoială, recomandat cel mai mult pentru activitatile in aer liber, are o mulțime de moduri de urmărire a fitness-ului pentru a vă servi atunci când vă întoarceți în interior. Există numărătoare automată a repetăților pentru antrenamentul de forță și poate recunoaște automat exerciții precum alergarea pe banda și așezarea pe un aparat de vaslit.

Împreună cu cele peste 150 de moduri sportive acceptate, Amazfit oferă posibilitatea de a încărca rute ca fișiere GPX în aplicația Zepp, pe care o puteți sincroniza cu ceasul. Apoi, puteți utiliza suportul de navigare pas cu pas destul de simplu pentru a vă duce la punctul de sosire sau pentru a vă ajuta să vă întoarceți acasă. Nu vei vedea hărți colorate, dar vei vedea o linie care te îndreaptă în direcția corectă. Este de bază, dar funcționează.

Pe lângă acest nou suport de navigare, Amazfit include și un mod de poziționare cu bandă duală, care este conceput pentru a îmbunătăți acuratețea de urmărire a locației atunci când abordați zone dens împădurite sau în jurul multor clădiri înalte. Alte câteva ceasuri oferă acum această tehnologie și am spune că suportul de pe T-Rex 2 este printre cele mai performante pentru creșterea preciziei acolo unde poate fi o provocare, pentru a obține o conexiune consistentă a semnalului prin satelit.

În afara acestui timp de urmărire în aer liber, T-Rex 2 este un ceas performant destul de solid. Oferă date în mare măsură fiabile pentru înotul în piscina interioară și sesiunile de canotaj, dar poate fi puțin neînsemnat pentru înotul în apă deschisă și alergările pe banda de alergare.
Puteți urmări ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge și puteți primi alerte atunci când nivelul este ridicat sau scăzut. Este si un ceas care vă poate urmări pașii, somnul, stresul .

Amazfit a pătruns, de asemenea, în domeniul analizei antrenamentului și al statisticilor de recuperare, pe baza istoricului antrenamentului și a statisticilor biometrice, cum ar fi ritmul cardiac. Vă va spune despre sarcina dvs. de antrenament și efectul antrenamentului, vă va oferi estimări ale VO2 max și vă va sfătui cu privire la timpul ideal de recuperare după o activitate. Atâta timp cât luați aceste informații ca îndrumare, spre deosebire de o interpretare definitivă a nivelului actual de fitness, atunci ele pot fi utile pentru a vă împinge să luați deciziile corecte cu privire la antrenament.

Baterie T Rex 2

amazfit-t-rex-2

Orice ceas care este cu adevărat potrivit pentru exterior trebuie sa iasa in evidenta printr-o viata a bateriei destul de mare, iar acesta este si cazul lui T-Rex 2.
Amazfit afirmă că puteți obține până la 24 de zile în utilizare tipică de la T-Rex 2, care scade la 10 zile în cazul utilizării intense. Atunci utilizați funcții precum cea mai precisă monitorizare continuă a frecvenței cardiace și, bineînțeles, utilizați în mod regulat urmărirea bazată pe GPS și comutarea ecranului la mereu pornit.

Amazfit T-Rex 2 poate funcționa și în diferite moduri de precizie GPS, ceea ce va influența și cantitatea de baterie cu care trebuie să te joci. Dacă doriți să utilizați modul cel mai precis, veți avea până la 26 de ore. Treceți la modul GPS de economisire a energiei și veți primi 58 de ore.

Concluzie:

Amazfit T-Rex 2 este un ceas inteligent pentru exterior, la preț accesibil, care oferă funcții bine executate, cum ar fi navigarea prin breadcrumb și încărcarea rutelor, toate într-un design robust si cu un display de calitate.

Preturi:

Ceas Smarwatch Amazfit T-Rex 2 Wild Khaki
Ceas Smarwatch Amazfit T-Rex 2 Wild Green
Ceas Smarwatch Amazfit T-Rex 2 Ember Black

Citeste si despre:

Amazon Echo Dot 5 / Echo Dot 5 cu ceas – Review

Google Chromecast 4 cu Google TV – Review

Samsung Galaxy Watch 4 – Review

 

(Sursa: Techradad)

februarie 8, 2023


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *